Vogelvereniging 'Vogelvreugd' Westerhaar

 

Wanneer u (van) vogels houdt en u wilt daarmee kweken is het mooi om dit te kunnen delen met andere vogelliefhebbers door bijvoorbeeld deel te nemen aan de jaarlijkse vogeltentoonstelling waar ruim 250 vogels te zien zijn. Zo kunt u leren van de ervaringen van anderen en uw vogels zullen dan worden gekeurd door een keurmeester. Om deel te nemen aan de vogeltentoonstelling, zult u lid moeten worden van de vogelvereniging en zullen de vogels geringd moeten worden volgens de normen die de NBvV heeft voorgeschreven. De vogelvereniging 'Vogelvreugd' Westerhaar is onderdeel van de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers.


Voor meer vragen of het aanmelden voor een lidmaatschap, kunt u contact opnemen via: vogelvreugdwesterhaar@live.nlAls u lid van Vogelvereniging 'Vogelvreugd' Westerhaar wilt worden, kunt u zich opgeven via het onderstaande aanmeldformulier. Dit is een PDF-bestand. Heeft u geen PDF-reader kunt u er een downloaden via de volgende link:
http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
U ontvangt bij een lidmaatschap maandelijks het tijdschrift 'Onze Vogels', u krijgt uw eigen kweeknummer en u kunt ringen voor uw vogels bestelling. Zoals op de homepage aangegeven kunt u op deze manier ook makkelijk in contact komen met andere vogelliefhebbers en deelnemen aan de activiteiten.

Een lidmaatschap kost u slecht €30,- euro per jaar, hierover kan wel een indexatie komen.
Rekeningnummer vogelvereniging: NL23RBRB0777979292
Voor het aanmelding wordt €2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Voor nieuwe leden, die voor het eerst lid worden van de NBvV en dus ook voor het eerst een eigen kweeknummer krijgen toegekend, geldt eenmalig een voorrang om voor ringen in aanmerking te komen. Deze ringen worden bij voorrang aangemaakt en uitgeleverd. Van deze faciliteit kan maar één keer gebruik worden gemaakt. Het eenmalig recht op snelle levering vervalt nadat het nieuwe lid drie maanden als lid ingeschreven staat. Een nieuw lid is iemand die gedurende drie jaar niet bij de NBvV aangesloten is.

Aanmeldingsformulier_lidmaatschap_Vogelvereniging.pdf

Aanmelding verloopt via het mailadres: vogelvreugdwesterhaar@live.nl

Opzeggen kan per half jaar, via de secretaris. De verplichting om contributie te betalen blijft staan. Mocht u in het eerste helft van het jaar opzeggen, bent u de vereniging nog de helft van de contributie verschuldigd. Opzeggen in het tweede helft van het jaar, bent u de vereniging de volledige contributie verschuldigd.