Vogelvereniging 'Vogelvreugd' Westerhaar

 
 Hartelijk welkom op de website van de vogelvereniging 'Vogelvreugd' Westerhaar. Deze site is in het leven geroepen om u te informeren over de vereniging en natuurlijk de geweldige hobby, het houden van vogels.

Jaarlijks organiseren we een vogeltentoonstelling om deze prachtige hobby te laten zien! Afgelopen tentoonstelling mochten bijna 300 vogels tentoonstellen. 

Hopende dat eenieder een goed kweekseizoen tegemoet mag zien en dat we bij de volgende tentoonstelling opnieuw prachtige vogels ingezonden mogen krijgen: dit jaar mogen we de Regiotentoonstelling organiseren.

 

Regio Tentoonstelling georganiseerd door Vogelvereniging 'Vogelvreugd' Westerhaar 2019:

Week 49 (december) 2019,  donderdag 5 december is de opening 

Voor meer vragen of het aanmelden voor een lidmaatschap, kunt u contact opnemen via: vogelvreugdwesterhaar@live.nl

Namens het bestuur bedankt!

Onder het kopje 'nieuws' vindt u informatie aangaande onze vereniging.

 

www.nbvv.nl

Namens de NBVV een dringend verzoek aan u allen. De redactie van “Onze Vogels” zit dringend verlegen om stukjes voor “Onze Vogels” en met name over de “gewone” vogels. In clubbladen staan bijvoorbeeld mooie stukken, die zeer geschikt zijn voor “Onze Vogels”, althans om te delen.

 Dit ga ik natuurlijk niet zonder jullie toestemming doen. Oproep om stukken over wat dan ook te sturen. De redactie 'Onze Vogels' redigeren en plaatsen er foto’s bij indien nodig. U mag dit via de secretaris opsturen.